Fri frakt på ordrar över 499 SEK 🍋

Fri frakt på ordrar över 499 SEK 🍋 Upptäck GLOW Nyansering 🍋 N.X Bond Fluid 🍋 N.0 Kelateringsspray

Your cart

Your cart is empty

Avokado Shot - Mirakelkuren & Vinnaren

Avokado Shot - Mirakelkuren & Vinnaren

Selective Professional har deltagit i internationella tävlingen CosmoProf Awards India där Avokado shoten var den vinnande produkten - Helt fantastiskt! 

Nere i Italiens laboratorium har Avokado Shot framtagits för att verkligen göra skillnad på håret. I en förpackning ingår 12 stycken shots med 10 ml superfood 🙀 Använd 1 pump varje dag - och upptäck det fantastiska resultatet 🙌✨

Berömd som en innovativ återfuktande produkt och helt enkelt är en skyddande ​superfood s​erum som inte sköljes ur. 

Avocado Shoten förhindrar uttorkning av hårfibrerna och återfuktar verkligen på djupet samtidigt som den ger skydd. Dess lätta och flytande konsistens tränger omedelbart in i hårstrået, reparerar och förbättrar hårstrukturen och lämnar håret silkeslent, definierat och riktigt friskt.

  • Vinnare år 2019 på CosmoProf Awards
  • Vitaminbomb på A, E men även B, C, D, K och J❣️

Vad gör produkten? Förutom att ge återfuktning och näring så är den fylld med antioxidanter och förebygger tidigt åldrande.

Avokadoinpackningen funkar superbra för torrt hår och ger otrolig lyster och mjukhet. Detta är en av Selective Professionals mest avancerade produkt och kräver att man är villig att investera en peng i produkten då den innehåller, som ni nog förstår, extremt mycket näring i en enda shot.  

Det är helt enkelt en fantastiskt verkande produkt, en perfekt investering för ett hälsosamt drömmigt hår ❤️

Previous post
Next post