Fri frakt på ordrar över 499 SEK 🍋

Fri frakt på ordrar över 499 SEK 🍋 Upptäck GLOW Nyansering 🍋 N.X Bond Fluid 🍋 N.0 Kelateringsspray

Your cart

Your cart is empty

Bevara din hårfärg längre med dessa tips!

Bevara din hårfärg längre med dessa tips!

Att färga håret är ett fantastiskt sätt att förändra din look och uttrycka din personlighet, men det är också viktigt att ta hand om ditt färgade hår för att bevara dess skönhet och lyster över tiden. Här är några enkla tips för att hjälpa dig att bevara din färg längre:

Använd skonsamma hårvårdsprodukter

Välj hårvårdsprodukter som är speciellt formulerade för färgat hår. Dessa produkter är skonsamma mot färgen och hjälper till att bevara dess intensitet och glans. Undvik produkter som innehåller sulfater, eftersom dessa kan torka ut håret och bleka färgen.

Tvätta håret med svalt vatten

Undvik att tvätta håret med varmt vatten, eftersom värmen kan öppna hårets fjällskikt och göra att färgen bleknar snabbare. Istället, tvätta håret med svalt eller ljummet vatten för att behålla färgen längre.

Tvätta håret mindre frekvent

Att tvätta håret för ofta kan bidra till att färgen bleknar snabbare. Försök att tvätta håret endast när det verkligen behövs och använd torrschampo mellan tvättarna för att hålla håret fräscht.

Skydda håret från solen

UV-strålning från solen kan bleka färgat hår och göra det torrt och skört. Använd hattar eller scarves när du vistas utomhus under längre perioder och använd solskyddande hårvårdsprodukter med UV-skydd för att skydda ditt hår från solens skadliga effekter.

Undvik överdriven värme

Att använda värmestylingverktyg som plattänger och locktänger kan skada färgat hår och göra att färgen bleknar snabbare. Försök att undvika överdriven värme och använd alltid ett värmeskyddande serum eller spray innan du använder värmestylingverktyg.

Gör regelbundna behandlingar

Använd en djupverkande hårbehandling eller balsam regelbundet för att återfukta och stärka ditt färgade hår. Detta hjälper till att bevara färgen och hålla håret friskt och välmående över tid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du bevara din färg längre och njuta av vackert och levande hår varje dag. Kom ihåg att varje hår är unikt, så experimentera med olika produkter och rutiner för att hitta vad som fungerar bäst för dig och ditt hår!

Previous post
Next post