Fri frakt på ordrar över 499 SEK 🍋

Fri frakt på ordrar över 499 SEK 🍋 Upptäck GLOW Nyansering 🍋 N.X Bond Fluid 🍋 N.0 Kelateringsspray

Your cart

Your cart is empty

Vad är Rebuilding?

Vad är Rebuilding?

Den professionella X-tra återuppbyggande behandlingen

Inkorrekt styling, överanvändning av hårfön och plattång, kemiska behandlingar och externa faktorer kan leda till försämrad hårhälsa som är försvagad, matt, grov och skadat. 

Rebuilding är en Xtra-stark serie med djupverkande effekt som återuppbygger hårstrukturen för att i högsta mån få tillbaka håret till sin ursprungliga hälsa. Arbetar på 15 minuter på alla typer av extremt skadat hår. 

Återuppbygger från hårfibrerna på insidan, skapar ett skyddande lager på ytterskitet vilket skapar en utfyllnadseffekt, förbättrar hårstrukturen och dess resistans från första appliceringen. 

Vi garanterar synligt resultat efter första appliceringen!

Då denna behandling reparerar på djupet, så rekommenderar vi att kunden fortsätter behandlingen hemifrån. Efter Rebuilding Kit har förbrukats, kan kunden fortsätta med OnCare Repair. 

Vad innehåller Rebuilding?

  • Hyalomatrix; baserat på 5 hyaluronsyror med olika egenskaper och molekylär vikt; vilka penetrerar på djupet och säkerställer perfekt rekonstruktion av cortex. Den arbetar även på ytnivån och skapar ett skyddande lager på ytterskitet.

  • Hydrolized quinoa; en super ingrediens som innehåller hög kvantitet av essentiella aminosyror vilka agerar som fantastiskt hydrerande egenskap för håret. 

  • Arginin: ger konditionering och verkar antistatiskt

  • Multi-aktiv complex; förbättrar borstning, ger glans och stärker håret

Användarinstruktion

(För frisörer och salongsbruk)

N.1 Chelating Shampoo

Detox schampo som är berikad på hyaluronsyra för renande effekt. Rengör och tar bort metaller, klorin, vatten mineralrester, kemiska substanser och förorening. Schampot förbereder för nästa steg i behandlingen - N.2 Rebuilding Treatment.

Gör gärna schamponeringen minst två gånger på kundens hår. 

Verkningstid: 3-5 minuter

pH 7.0-8.0

 

N.2 Re-Build Treatment

Appliceras på längder och toppar. Kamma igenom för jämn resultat. Produkten är berikad på hyaluronsyra och amminosyror och har en utfyllnadseffekt på håret. Skapar ett skyddande lager som behåller korrekt hydrering på hårstrået.

Verkningstid: 10-15 minuter

pH 3.0-4.5

N.3 No Rinse Treatment 

Berikad med hyaluronsyra för en skyddande, konditionerande och antistatisk effekt. Används före styling. Sköljes ej ur. 

pH 3.0-4.5

För att förlänga behandlingen till efter salongsbesöket, så rekommenderas Rebuilding Kit (schampo + balsam) för hemmabruk. Därefter kan kunden övergå till att använda ONCare Repair. 

För Hemmabruk 

Previous post
Next post