Fri frakt på ordrar över 499 SEK 🍋

Fri frakt på ordrar över 499 SEK 🍋 Upptäck GLOW Nyansering 🍋 N.X Bond Fluid 🍋 N.0 Kelateringsspray

Your cart

Your cart is empty

Oktober NYTT och HEMP Sublime Uppgradering😍

Oktober NYTT och HEMP Sublime Uppgradering😍

HEMP SUBLIME blir 100% sulfattfritt & Rebuilding ökar i serien med: N.0 & Rebuilding N.X 

- REBUILDING - 

Vilka produkter är nya i Rebuilding Serien? Kelateringsspray N.0 som används som förbehandling, och X Bond Fluid som är en efterbehandling. Perfekt kombination för ultimata reparationen på håret - finns för salongsbruk och hemmabruk. Båda produkterna är Leave-Ins och sköljes EJ ur. 

Rebuilding N.0 och Rebuilding N.X

Först och främst, hur tas produkterna fram i laboratioriumen nere i italien? Och vad är biomimetik? Med hjälp av biomimetisk vetenskap, som är helt inspirerad av naturen, så forskas och studeras naturens biologiska system. Och under processen efterliknar vi våra produkter med naturens egna former, processer och verkningsmekanismer. Naturens evolution blir med andra ord en del av forskningen och utvecklingsarbetet i labbet.  

 💖Vegansk, Cruelty free, Biomimetiska peptider

❌ parabenfri, sulfatfri, silikonfri

Selective Professional har patenterade aktiva ämnen som simulerar effekten av naturliga ceramider som finns i håret. De återansluter skadade keratinkedjor, rekonstruerar hårstrukturen och återställer till dess naturliga skönhet.

Varför är Rebuilding överhuvud taget nödvändigt? Rebuilding utför på djupet  reparering på hårfibrerna inifrån. Rebuilding kan användas för detta syfte, men kan även användas för salonger före och efter en teknisk behandling för att öka hållbarheten på den utförda behandlingen. Ex. färgning eller permanent. 

Med Rebuilding N.1 rensas orenheter, metaller, mineraler, produktrester och rester från föroreningar innan man går vidare med att behandla håret med nästa behandling N.2. Istället för Rebulding N.1, kan nu N.0 kelateringsspray användas för snabbare service.

Det de flesta inte känner till är att våra vattenrör för med sig metaller och mineraler som påverkar det slutgiltiga resultatet. Därför behöver håret alltid tvättas på djupet- 

Så, Rebuilding N.1 samlar in och fångar partiklar vilket är fördelaktigt före nästa tekniska behandling som kan utföras utan risker för rubbningar eller blockeringar som kan påverka slutresultatet. Rebuilding N.2 ger den djupverkande reparerande behandlingen och Rebuilding N.3 spray omsluter hårstrået och konditionerar det. Den nya produkten X-bond Fluid, kan man säga funkar som båda N.2 och N.3. 

Vad är nyheten? För snabbare service som uppnår samma mål används N.0 och N.X istället kompletta rebuilding serien. 

Rebuilding N.0 och Rebuilding N.X är den snabba lösningen för hårreparation

För snabbare salongsbehandling, har N.0 och N.X framtagits. Om man inte har tiden för hela behandlingen (N.1, N.2, N.3) finns nu N.0 Kelateringsspray som "ersätter" N.1 och används ihop med N.X Bond Fluid för den utlimata snabbreparerande behandlingen åt kunden. Är frisörer å andra sidan intresserad av att erbjuda en en exklusiv djupreparerande behandling med något längre tid, så är den kompletta behandlingen att rekommendera. 

Hur används Rebuilding N.0 & Rebuilding N.X?

Rebuilding 0 - Neutraliserar och förbehandlar. Använd N.0 Kelateringsspray före färgningsprocess, blekning eller permanent UTAN att skölja ur. Det är en snabbtorkande formula som ger omedelbar resultat med 8-20 sprayningar med fokus på längder. Låt verka i 3-5 minuter och fortsätt sedan med nästa tekniska service. 

Rebuilding X - Återuppbygger och skyddar

Avsluta med Rebuilding N.X, Leave-In som verkar inne i hårfibrerna (rekommenderas inte att blandas med andra produkter). Tynger ej ner på håret och ger känsla av styrka, mjukhet och vitalitet för friskare hår. 

Produkterna funkar på alla hårtyper och kan användas både i salong och hemmabruk. 

Hemp Sublime uppdraderar - nytt innehåll och design

Selective Professional arbetar aktivt med att hänga med i svängarna och följa de senaste standarderna och erbjuder högkvalitativa och fantastiska produkter.

Hemp Sublime blir nu 100% sulfatfritt och ändrar förpackningsdesign där elixiren blir gjort av glas 😍. Det är trots allt vår exklusivaste hårolja.

 

 

 

Previous post
Next post