Fri frakt på ordrar över 499 SEK 🍋

Fri frakt på ordrar över 499 SEK 🍋 Upptäck GLOW Nyansering 🍋 N.X Bond Fluid 🍋 N.0 Kelateringsspray

Your cart

Your cart is empty

Oktober GLOW för Perfekta Blonda Nyanseringar

Oktober GLOW för Perfekta Blonda Nyanseringar

NYHETER - NYINKOMMET Glow Vegansk Demi-Permanent färg som behandlar håret under färgning

Förbättra naturlig och kosmetisk färg med fantastiskt genomlysande resultat  - Vraka mellan 12 nyanser i geléaktig konsistens. I vår shop finns nu 12 nyanser tillgängliga där du kombinerar dem med Developer.

Nu kan varje hårstylists dröm gå i uppfyllelse och uppnå perfekt nyansering med precision. Vi rekommenderar att du har CLEAR tillhands, se varför nedan.

Varför ska jag använda CLEAR? Clear är idealisk för att öka ljushet, den belysande effekten, och kan späda ut intensiteten på andra nyanser. Kan även undvika överfriven instättning på väldigt poröst hår. Allt som allt, är det en anpassningsbar kreativ formula för att du ska få bättre kontroll över nyanseringen.

VARFÖR SKA JAG ANVÄNDA GLOW Nyansering?

🍋 Vegansk & Cruelty Free

🌱 Biologisk och Ekologisk odling

GLOW består av momongo olja, italiesk kastanjeextrakt och Itapeelex. Momongo oljan växer i södra afrika och är fylld md Omega 6 och Vitamin E som är mycket välkända för sina återfuktande och antioxiderande egnskaper. Alla tre naturliga ingredienser stärker och bidrar till ett skyddande lager som förbättrar glansen och behåller färgen längre. 

Glow serien som erbjuder hela 12 nyanser för att låta kreativiteten flöda

Använd i samverkan med Glow Liquid Developer. 

 

 

 

Previous post
Next post