Fri frakt på ordrar över 499 SEK 🍋

Fri frakt på ordrar över 499 SEK 🍋 Upptäck GLOW Nyansering 🍋 N.X Bond Fluid 🍋 N.0 Kelateringsspray

Your cart

Your cart is empty

Vilka produkter passar för torrt lockigt hår?

Vilka produkter passar för torrt lockigt hår?

Produkter för lockigt hår: Din Guide till friska och vackra lockar

Lockigt hår är fantastiskt. Det kan vara både voluminöst och vackert, men det kräver också rätt produkter för att hålla sig friskt och definierat. Här är en guide till de bästa produkterna som hjälper dig att få ut det mesta av dina lockar.

1. Sulfatfria Schampon

Sulfater kan vara mycket uttorkande för lockigt hår, vilket redan är naturligt torrare än andra hårtyper. Sulfatfria schampon är mildare och hjälper till att bevara hårets naturliga oljor. Vår Curl Lover serie som erbjuds av Selective Professional är sulfatfria.

2. Djupt återfuktande balsam

Lockigt hår behöver extra fukt för att motverka friss och hålla lockarna definierade. Ett återfuktande balsam är ett måste i din hårvårdsrutin.

3. Leave-in Balsam

Ett leave-in balsam är ett fantastiskt sätt att ge extra fukt och skydd utan att tynga ner håret. Det kan också hjälpa till att reda ut håret och förbereda det för styling. Vi erbjuder fuktgivande spray exempelvis Daily fuktspray som verkar återfuktande. 

6. Hårmasker

En gång i veckan bör du ge dina lockar lite extra kärlek med en djupt vårdande hårmask. Det hjälper till att återfukta och reparera eventuella skador.

7. Oljebaserade Serum

För extra glans och fukt, samt för att tämja friss, är ett oljebaserat serum perfekt. Använd det sparsamt för att undvika att håret blir för fettigt. Prova Hemp Sublime Luxury Elixir.

Rekommendation: Moroccanoil  är en klassiker som ger näring och glans utan att tynga ner håret.

8. Hårspray med flexibel hållbarhet

För att hålla frisyren på plats hela dagen, men ändå behålla rörelse och flexibilitet, är en hårspray med flexibel hållbarhet idealisk. Prova Now Fix Control

Avslutande Tips för Lockigt Hår

Förutom att använda rätt produkter är det viktigt att vara varsam med hur du hanterar ditt lockiga hår. Här är några extra tips:

  • Torka håret skonsamt: Använd en mikrofiberhandduk eller en gammal T-shirt istället för en vanlig handduk för att undvika frizz.
  • Undvik värme: Försök att låta håret lufttorka så mycket som möjligt och använd värmeskyddande produkter när du använder stylingverktyg.
  • Sov på siden: Sov på ett örngott av siden eller satin för att minska friktionen och hålla lockarna intakta.
Previous post
Next post