Fri frakt på ordrar över 499 SEK 🍋

Fri frakt på ordrar över 499 SEK 🍋 Upptäck GLOW Nyansering 🍋 N.X Bond Fluid 🍋 N.0 Kelateringsspray

Your cart

Your cart is empty

Selective Professional

Här hittar du hårvård för för alla. Om du är mån om ditt hår, och vill att ditt hår ska vara friskt och start där vårdande produkter har framtagits med vetenskapligt baserade extrakt som funkar - då vill du upptäcka oss.

Hög salongskvalité med ett brett utbud med serier som ämnar att vårda och skydda ditt hår. Tillverkade i europas pärla italien på ekologiska odlingar, framtagna i labb med avancerade och patenterade teknologier.  

Svårt att hitta rätt produkt efter ditt behov? Med en hel del produkter att hålla reda på kan det kännas som en produktdjungel. Vi har skapat guider för att hjälpa er på traven, du hittar dem på vår blogg, länkade i produktbeskrivningen eller på ex. Pinterest.

Vi har serier för alla hårtyper och till olika grad av hur skadat ditt hår är.

Vad är skillnaden på de olika reparerande serierna? Med mer djupverkande serier så reparerar behandlingen hårfibrerna inifrån. Med milda behov räcker det gott och väl med ex. ONcare Repair serien. 

Skadar Colorevo färgerna håret?

Med Ceraflux Plus Color Diffusion System har mikroskopiska tester gjorts i labb som jämför traditionella hårfärger med Colorevo. Resultatet har visat att håret är betydligt friskare med användning av Colorevos för att minimera den skada som sker vid färgning. Perfekt för professionella hårsalonger som vill ge kunder färgbehandlingar som respekterar hårhälsan.

Hur fungerar Ceraflux Plus Color Diffusion System?

Före färgningsprocessen, så reparerar ceramiderna den känsliga hårytan. Detta resulterar i en balancerad yta för ett jämnare färgresultat. Under färgningen, balancerar ceramiderna förlusten av lipider vilket resulterar i tjockare och friskare hår. Slutligen agerar ceramiderna som ett skyddande hölje. Detta bidrar till ett tjockt, mjukt och ljusare hår med jämnt och långvarigt rfesultat från roten till hårtopparna. 

För att optimera formulan sker det både "Physical diffusion" och "Optical diffusion." Med hjälp av ceramider som skyddar hårstrået resulterar det i att håret ser glansigare och livligare ut. 

Osäker på vilken produkt du vill handla?

Länk till vilken produkt som passar Din hårtyp

Osäker på hur du använder produkten? 

Länk till Pinterest där vi har samlat ihop våra oncare guider till dig