Fri frakt på ordrar över 499 SEK 🍋

Fri frakt på ordrar över 499 SEK 🍋 Upptäck GLOW Nyansering 🍋 N.X Bond Fluid 🍋 N.0 Kelateringsspray

Your cart

Your cart is empty

Lokal Event 15/10

Lokal Event 15/10

Vi har kunder som åker tvärs över landet ner till Norrköping för att delta på våra events. Hur fantastiskt är inte det?

Här kommer ett inlägg om vad man kan vänta sig för events för att komma igång med Selective Professional.

Söndagen 15/10 håller vi utbildning för inbjudna frisörer och återförsäljare som vill ta del av resan där vår färgtekniker Janne demonstrerar våra produkter och där teamet håller genomgång. 

Vi går igenom allt som våra kunder behöver veta om Rebuilding. En återuppbyggande serie för salongskunder i behov av reparation på djupet, samtidigt som den ökar hållbarheten på nästa tekniska behandling. Om du är orolig över att din kund har slitet eller överbehandlat hår, så är Rebuilding din trygga kompletterande produkt att ha på lagret för att säkerställa att slutresultatet inte påverkas av kundens befintliga skick på håret; samtidigt som kan tryggt utföra en teknisk behandling vetandes om att en reparerande process har utförts - Allt för att förbereda kunden för den tekniska behandlingen. 

Brochyrer och användarinstruktioner på våra ONCare Scalp och Oncare produkter delas ut. Det bjuds på mat och dryck och trevligheter.

Vår slideshow rullar igång där vi visar hur ONCare Scalp används och vilka näringsämnen som bidrar till att åstadkomma den effekt som den faktiskt gör. 

Ett perfekt tillfälle för att nätverka, finna inspiration och kunskap för att ta del av Selective Professional resan där våra kreativa frisörer blir de som får magin att hända - och där vi får möjlighet att visa hur våra kvalitativa premiumprodukter verkar för optimalast effekt på Din Kund. 

Vi är en tajt och familjär bolag som bjuder in er för att lära känna er bättre. 

ENDAST FÖR INBJUDNA KUNDER

Kom-igång-kit för befintliga eller nya frisörskunder som vill komma igång där vi säljer kit för reducerade priser. 

Missa inte nästa Event om du vill lära känna oss på Selective Professional.

Här är bilder på uppackning och förberedning av eventet 💖

 

 

Previous post
Next post